Om oss

Per (Pelle) Eckerström

Började som yrkeschaufför under tidigt -80 tal.
Utbildad trafiklärare sen år 2001, utbildar i alla behörigheter, drivit egen trafikskola sedan 2008.
Började med yrkesförarutbildningar redan 2004.
Har arbetat med YKB utbildningar sen 2009. Pelle har arbetat med flera av Sveriges största utbildare under flera år, vilket gjort honom till en av Sveriges mest meriterade utbildare av yrkeschaufförer. Pelle har som intressen både bilar och båtar. Under 80 talet tävlade Per flitigt i olika rallytävlingar. När Pelle intar sin plats som utbildare så utlovar vi Kunskap, kvalitet och erfarenhet.


 

Michael (Frazze) Franzén

Började som säljare 1983 inom svensk elektronikindustri.
Utbildad i marknadsföring, ekonomi, pedagogik samt APV och  YKB-lärare. Frazze Innehar tunga behörigheter sen många år och jobbat inom transportbranschen med marknadsföring och försäljning, samt som chaufför och transportledning  sen 1988 med kortare uppehåll. Frazze har musik som hobby och har turnerat runt om i Skandinavien, andra hobbies är allt med motor -båtar, motorcyklar och bilar. Ej flygplan! Då han är flygrädd men att sitta på skorstenen hemma och dricka kaffe går bra. När Frazze utbildar så är det kvalitet, hans erfarenheter och engagemang  gör att utbildningen är kvalitet och kunskap. Frazze tillsammans med kollegorna Pelle, Patrick och Tom efterfrågas mer och mer.

——————-

Patrick Jarnebrink

Patrick är en välmeriterad chaufför och ADR-utbildare. Patrick har kört lastbil i närmare 30 år och är väl förtrogen med branschen och de krav som ställs. I över 10 år har han utbildat Yrkeschaufförer i farlig gods hantering. Patrick är även välkänd bland många världsartister då hans företag har fraktat både artister och deras utrustning runt hela Sverige under devisen ”YOU ROCK WE ROLL”. Erfarenhet, kunskap, erfarenhet och kvalitet är ledord när Patrick utbildar er personal . 


Tom, En man med många strängar på sin lyra. Tom är en välkänd och välrenommerad utbildare som har lång och bred erfarenhet av transportbranschens olika genrer. Hans stora intresse för branschen och människor gör Tom till en riktigt vass utbildare som är mycket uppskattad hos kunderna. Denna trygga norrlänning kör dessutom skoter med fart och fläkt. Kunskap och kvalite´är ett klart kännetecken när Tom utbildar er personal. 

Ovanstående har vi presenterat fyra stycken utbildare som tillsammans verkar för Branschens, chaufförens och åkeriets bästa. Laglighet är på frammarsch i den svenska åkerinäringen och dessa fyra herrars mål är att hjälpa chauffören och åkeriet med en nollvision när det gäller böter och sanktionsavgifter. Fri support och väl utförda utbildningar är ett led i strävan mot en stolt bransch där laglighet, hänsyn och kunskap åter kommer att ge chaufförerna statusen ”vägens riddare”.  

Kontakta för info och bokning                                                       Info@pereckerstromab.se

Michael ”Frazze” Franzén Tel: 0705-852085 michael@pereckerstromab.se

Per ”Pelle” Eckerström Tel: 0705-850075 pelle@pereckerstromab.se

Patrick ”putte” Jarnebrink Tel: 0705-294065    patrick@jarnebrink.se

Tom Abrahamsson Tel: 0706-439427                                                                 tom.abrahamsson@stukab.se

Växjö Yrkesförarutbildning